orta asya türk kavimler göçü
KEDVES BARÁTAIM, A FÖLÖS TÖRÖK NEMZET FOLYTATJA A FACEBOOK TÖRÖKÖT
  Az örmények a világ minden táján támadják a törököket, sértik a törököket, de amikor a Facebookon elmagyarázzuk az örmények népirtását, ez megakadályozza a törökellenes örmény facebook-oldalamat.
Mindenkinek reagálnia kell a Facebook gyalázatára. Mi köze ennek a bejegyzésnek a gyűlöletbeszédhez?

Milyen örmény bandák vonatkoznak a törökökre
Erőszak és népirtás
 

A „kufár egység”, amely alattomos játékokat tervez vallásunk és hazánk szétzúzására, a „tolerancia” és a „párbeszéd” korrupciójának köszönhetően lehetőséget talált arra, hogy szabadon és kényelmesen mozgassa lovát. megragadva az évek óta keresett lehetőséget, színpadra állította az "örmény népirtás" játékát, amelynek a "hazugságon" és a "rágalmazáson" kívül nincs más alapja.

Az oszmán archív dokumentumok és a korszak történelmi megállapításai egyértelműen azt mutatják; Az úgynevezett "értelmiségiek", akik mindig a "kufar" és "jogaik" (!) Mellett állnak, és a tudatlanság és a tudatlanság sötétjébe estek, akik ezek a "bűnös tolvajok" alaptalan rágalmazásainak medencéjeként szolgálnak, akik kétségbeesetten és kíméletlenül meggyilkolták a muzulmánok ezreit, partnerek lettek ebben a csúnya "népirtásban", mert megkísérelték.

 

Örmények az oszmán kormányhoz
Miért lázadtak fel?
Az "örmény tâ'ifesi", amely "Süleyman Hân-ı Kânûnî" szultán uralkodása alatt bekerült az "Oszmán Birodalom kormányába", és évszázadokon át "műveivel, művészeteivel és mesterségeivel foglalkozott", anélkül, hogy kétségbe vonta volna "államhűségét". , (1) II. Az Alkotmányos Monarchia deklarációja után, amelyet az akkori "kufár egység" váltott ki, fellázadt, és nagy baj lett az Oszmán Birodalom számára.

Ennek a nagy újjászületésnek az oka az volt, hogy a "jog, törvény, szabadság" mellett kiáltó külföldi államok és néhány hazai áruló megpróbálta "csak önmagukat, saját népét menteni", és a köztük lévő "éles" bölcsek alig várták, hogy távozzanak a kormánytól. (3) Ez három vagy öt csavargóból állt, akik lázadtak az állam ellen azáltal, hogy megszervezték az „éles” okos bölcs „Hınçâk és Troşâk” és „Dashnaksuti nevét és huncutsági bizottságait, és néhány papot megszereztek”. (3) Egyrészt a prérifarkas állomány ösztönözte és provokálta az "örmény kormányellenes erkölcsöt", másrészt a korabeli "kufár egység" támogatásával "kényszerítő" halmokat rakott, és "dinamitbomba ide-oda" rakta a civilek kíméletlen mészárlását. (4)

Miközben a mai "tolerancia" és "párbeszéd" parazita szakemberek felrobbantják a szeparatistákat, akiknek a "jobb" és "szabadság" indoktrinációjukkal "jobb" és "szabadság" beindításukkal a nép tetejére hozzák a haza darabokra tépését és a kufár kenyerének olajjal való dörzsölését, és nincsenek "problémáik"; Szultán II. Abdulhamid Khan trónfosztása és a második "legitimitás kinyilvánítása" után (5) az úgynevezett "értelmiségiek", akik akkoriban "igazak" és "szabadságok" voltak, megoldották "problémáikat" (!) És "jogaikat" (? Az örményeket gyakran megszerezték.

Ahogyan a mai bolond is mindenkit magához ölel, aki "szolidaritás érzésével" kerül eléjük, anélkül, hogy különbséget tenne a "toleráns" muszlimok és hitetlenek között; Ezen "jogok és szabadságok" ostoba hozzáállása miatt odáig mentek, hogy "megöleljék és megcsókolják a muzulmánt és a" Îsevî és Mûsevî "-t," mondják az efrâd-ı nemzetet ". (6) Ahogy azonban ezek az agyatlan emberek gondolják, Mivel ezek a „párbeszéd” képei „inkább látszólagosak, mint őszinték”, ezt a „tolerancia” koponyatetőt elvetették, és mindegyikük bandita lett az állam élén, valójában „minden törzset, minden gyülekezetet nemzetiségi érdekeket támogató nyilvántartásba vettek. esés ”. (7)

Ami azt illeti, az örmények, akik nem hagyták el a refrént: "Csupaszok vagyunk, amíg meg nem halunk!" „Dolgozz Örményországért, ne félj semmitől! Fedáink elég nekünk! Remélem, hogy profitálni fog a külföldiek támogatásából (támogatásából) Hîn-i Hâcet-ben! " (9) nyáladzik a szájukból: „Bármikor elvágjuk az iszlámot, már nem fogunk félni! Nem féltek megismételni a fenyegetést: "a régi arborsokat nem felejtik el!

 

A történelem fájdalmas megismétlődése:
Mint ma, a rendőrség hatáskörét is szándékosan és szándékosan korlátozza a "kufár egység"; Az Oszmán Birodalom utolsó éveiben "az egyetlen dolog, amit a kormány tehetett, az volt, hogy megítélje azokat, akik lőtték fegyvereiket, és azokat, akik a mi rendellenességeink miatt rendőri ma'rifettel, der-support-al segítették a shayit (felhajtást)" (11). és a rendőrség szembeszállása az egyénért "divatossá vált" olyan mértékben, hogy "megengedhetőnek" tartják. (12) Sőt, egy ilyen kritikus és bizonytalan környezetben, függetlenül attól, hogy hány politikai "bűnöző" hajlamos megdönteni a vallást és az államot "," afv-ı umûmî " (13) Olyan lett, hogy a "szabadság" szlogenjét, amely az "értelmiség" szájában íny volt, "arra használták, hogy bármit megtegyen, amit mindenki akar" (14).
 

Yorumlar

karaip korsanları

Karaçay - Çerkesya